Sverigedemokrater är värre än pedofiler enligt styrelsemedlem i Piratpartiet

Piratpartiets Carl Johan Rehbinder anser att Sverigedemokrater är värre än pedofiler. Lite udda jämförelse kan man tycka men med tanke på att SD har ett stöd på uppemot 25% enligt de senaste undersökningarna så skulle alltså runt 25% av svenskarna vara ”värre än pedofiler”.

Ännu en gång visar det sig att det är ett märkligt folk som leder Piratpartiet.

Sen undrar man ju lite hur detta uttalande hänger ihop med att Piratpartiet under Rick Falkvinges ledning ville legalisera allt innehav av barnporr och att Falkvinge ville sänka byxmyndighetsåldern. Plus diverse uttalanden från ledande piratpartister om att det är OK att vuxna tar oskulden av minderåriga, vilket är olagligt.

Hur ska Piratpartiet ha det i pedofilfrågan egentligen?

12 svar

 1. Är rasister/nyfascister verkligen bättre än pedofiler? Skillnaden tycks mig hårfin.

  • Så 25% av svenskarna är alltså rasister/nyfascister?

   Anarkoliberaler som piratpartister är väl dock Guds gåva till mänskligheten.
   LOL

   • Nej, 25% av svenskarna är inte rasister/nyfascister, precis som en majoritet av Nazistpartiets väljare i Tyskland aldrig var rasister/fascister före andra världskriget. Däremot såg de Nazisterna som den enda lösningen. Majoriteten av det tyska folket var aldrig för förintelselägren.

    Parallellerna mot tyskland och Weimarrepublikens fall är uppenbara. Hur du inte kan se det övergår mitt förstånd.

 2. Men herrejävlar vilket spinn…

  Uttalandet var alltså ”Att gilla Sverigedemokraterna på grund av att de engagerar sig i integrationsfrågor är lite som att gilla pedofiler för att de engagerar sig i barn.”

  Vilket är ungefär samma sak som att säga ”Att gilla Sverigedemokraterna på grund av att de engagerar sig i integrationsfrågor är lite som att gilla rävar för att de engagerar sig i höns.”

  Har ni seriöst inget vettigare att komma med? Srsly?

  • Han skrev efteråt ”Jag tycker att Sverigedemokraterna är mycket värre än pedofiler”.

   http://www.friatider.se/sites/default/files/styles/wide/public/rehbinder-2.jpg?itok=Ut1aGJXz

   Angående vettigheten i detta, skjut inte budbäraren. Kritiken borde väl riktas mot din polare Rehbinder?

   Är bara lite förvånad eftersom detta går emot tidigare pedofilkramande inom partiet. Fast detta kanske är en form av pedofilkramande eftersom han verkar vilja få det till att pedofiler är OK eftersom de inte är värre än Sverigedemokrater i alla fall.

   • Jag tycker SD är värre än många andra typer av människor också. SD är exempelvis betydligt värre än Jesus, betyder det att jag sätter ett likhetstecken mellan SD och Jesus nu?

    Sedan är det fritt att tycka illa om SD precis som det är fritt att tycka illa om vad som helst annat. Åsiktsfrihet råder, även för politiker. Rehbinder är mycket tydlig i sina åsikter här och att det är just en personlig åsikt, inte ett politiskt ställningstagande från partiets sida.

 3. Oj, du griper verkligen efter halmstrån i dina försök att svartmåla PP och länkar dessutom till rasistsidor som stöd. Uttalandet ”Att gilla Sverigedemokraterna på grund av att de engagerar sig i integrationsfrågor är lite som att gilla pedofiler för att de engagerar sig i barn” är faktiskt väldigt träffsäkert.
  Till skillnad från den här bloggen.

  • Ah, han har alltså inte sagt det eftersom jag länkade till ”rasistsidor”. Den gubben gick inte men bra försök…

   Han skrev senare exakt ”Jag tycker att Sverigedemokraterna är mycket värre än pedofiler”

   http://www.friatider.se/sites/default/files/styles/wide/public/rehbinder-2.jpg?itok=Ut1aGJXz

   • Det sa jag inte, men du ger fria tider indirekt stöd genom att använda den som källa. Sanningshalten på den sidan är dessutom högst tveksam, så om han sagt detta borde du kunnat hitta en bättre källa. Det är lätt att få intrycket av att du rentav tycker PP är värre än rasister, vilket är betydligt konstigare än att tycka att rasister är värre än pedofiler. Vad som är värst av rasister och pedofiler är mer eller mindre hugget som stucket, men eftersom pedofiler inte är det av eget val, lutar jag nog åt att hålla med Rehbinder. Oavsett vad så är hans uttalande helt okontroversiellt.

    • Sanningshalten är tveksam även för traditionella källor, man utelämnar ofta information eller vinklar hårt. Man lär sig att bedöma olika källor. Du tror väl inte att skärmbilden från Rehbinders inlägg är förfalskad?

     Min bild av Rehbinder är att han är så pass skruvad så detta faller inom ramen för vad som är ”normalt” för honom, dvs värre tokerier än detta hade inte förvånat mig.

     Hans uttalande är kontroversiellt så tillvida att det är ett påhopp på 25% av befolkningen, de som stöder SD. Det är uppenbarligen ett sätt att angripa dessa på ett osakligt sätt. Man ska heller inte glömma att PP i princip är utrotat så vad Rehbinder tycker är inte mycket att ta hänsyn till jämfört med vad 25% SD-sympatisörer tycker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: