Interna strider i Piratpartiet inför valet, Rick Falkvinge beordrar locket på

Rick skriver bl.a.:

Mellan årsmötets slut och valet vill jag inte se en enda av våra funktionärer eller aktivister diskutera intern organisation. Det enda som ska diskuteras är politik, och det med andra än oss själva.

Dock verkar inte alla medlemmar gilla att Rick dikterar villkoren. Läs själva (om det inte är raderat av Rick vid det här laget).

Det är väl iofs inte så konstigt att samarbetet börjat haverera när opinionssiffrorna är rekordlåga och medlemstalet rasar, och då är ordet rasar ett rejält understatement.

Edit 2010-04-20 18.48: 130 tjafsinlägg i tråden nu, vilken fars!

Edit 2010-04-22 20.25: 147 tjafsinlägg i tråden nu. Har Falkvinge möjligen råkat ut för Streisandeffekten? Han beordrar locket på och får mer och mer obekväma åsikter…

Annonser

3 svar

  1. Det verkar ju spreta rejält, så man förstår Falkvinges oro. Senast i går kväll följde jag riksdagskandidaten och styrelseledamoten Klara Tovhults tweets om hur försörjningen av kulturskapare i framtiden ska ske genom införandet av medborgarlön. Är det PP:s officiella linje?

    • Medborgarlön tror jag inte ett dugg på. Få betalt för att gå och dra? Jag är för alliansens arbetslinje, det ska löna sig att arbeta och att lägga manken till. Det ska även löna sig att vara ärlig, hederlig och inte fuska.

  2. Du glömde fortsättningen som sätter det som han säger i sitt sammanhang ”Det är precis som Fridholm säger: vi existerar inte för att skapa den perfekta organisationen. Vi existerar för att ta piratfrågorna in i riksdagen. Allt arbete som läggs på organisation utöver vad som åstadkommer det är bortkastat arbete som tar tid och energi från vårt egentliga mål.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: